Focus Telemarketing kan hjælpe dig
Links


Google

Anvendt ord

 

spændende Markedsanalyse  

Markedsundersøgelsen er et effektivt redskab til at styrke bundlinjen. Focus Telemarketing gennemfører markedsundersøgelser for både offentlige og private virksomheder. Vi har ekspertiser inden for analysedesign og metodevalg på tværs af brancher og problemstillinger, som sikrer, at du kan komme til os med komplekse problemstillinger og få belyst dit område optimalt.


spændende Analyse

En spændende Analyse kan give din virksomhed mere værdi, da de indsamlede data viser, hvor du skal bruge dine ressourcer. Focus Telemarketing laver de undersøgelser der er relevante for dig. Det kan for eksempel være spændende Analyse af kunder, markeder eller medarbejdere.

Opdatering af kundedatabaser

Hvorfor bruge masser af penge på at sende direct-mails ud til forkerte kontaktpersoner eller til forkerte adresser. Vi kan spare jer for mange penge, ved at opdatere jeres database. Vi checker firmanavn, adresse, navne og titler og sikrer jer en valid database, og dermed øget respons på jeres DM aktiviteter.

Se også
god Mødebooking
indholdsrigt Salgskursus
spændende Telefonsalg
god Møder
fyldigt Salgskursus
billigere Telemarketing
hurtige Telefonsælger
Telemarketing
overtalende Telefonsælger
hurtigst Telemarketing
Kvalitet Telefonsælger
hurtigt Telefonsalg
super Telefonsælger
spændende Mødebooking
god Telemarketing


Markedsanalyse

Sun, 26 May 2024 23:53:41 +0000

Focus Telemarketing A/S - Brandts Passage 31A, 1. tv - 5000 Odense C - Tlf: 8220 2400 - Mail: info@focus-telemarketing.dk