Focus Telemarketing kan hjælpe dig
Links
Analyse super
Analyse spændende
Analyse målrettet
Analyse god


Google

Anvendt ord

 

Markedsanalyse  

Markedsundersøgelsen er et effektivt redskab til at styrke bundlinjen. Focus Telemarketing gennemfører markedsundersøgelser for både offentlige og private virksomheder. Vi har ekspertiser inden for analysedesign og metodevalg på tværs af brancher og problemstillinger, som sikrer, at du kan komme til os med komplekse problemstillinger og få belyst dit område optimalt.


Analyse

En Analyse kan give din virksomhed mere værdi, da de indsamlede data viser, hvor du skal bruge dine ressourcer. Focus Telemarketing laver de undersøgelser der er relevante for dig. Det kan for eksempel være Analyse af kunder, markeder eller medarbejdere.

Opdatering af kundedatabaser

Hvorfor bruge masser af penge på at sende direct-mails ud til forkerte kontaktpersoner eller til forkerte adresser. Vi kan spare jer for mange penge, ved at opdatere jeres database. Vi checker firmanavn, adresse, navne og titler og sikrer jer en valid database, og dermed øget respons på jeres DM aktiviteter.

Se også
hurtige Telefonsælger
gode Telefonsælger
målrettet Telefonsalg
bedste Telefonsalg
Telefonsælger
spændende Analyse
Møder
super Analyse
stabile Telefonsælger
specialtister i Telemarketing
hurtigst Telemarketing
bedste Telemarketing
Telemarketing
overtalende Telefonsælger
billigst Telemarketing


Markedsanalyse

Mon, 27 May 2024 00:55:39 +0000

Focus Telemarketing A/S - Brandts Passage 31A, 1. tv - 5000 Odense C - Tlf: 8220 2400 - Mail: info@focus-telemarketing.dk