Focus Telemarketing kan hjælpe dig
Links


Google

Anvendt ord

 

super Markedsanalyse  

Markedsundersøgelsen er et effektivt redskab til at styrke bundlinjen. Focus Telemarketing gennemfører markedsundersøgelser for både offentlige og private virksomheder. Vi har ekspertiser inden for analysedesign og metodevalg på tværs af brancher og problemstillinger, som sikrer, at du kan komme til os med komplekse problemstillinger og få belyst dit område optimalt.


super Analyse

En super Analyse kan give din virksomhed mere værdi, da de indsamlede data viser, hvor du skal bruge dine ressourcer. Focus Telemarketing laver de undersøgelser der er relevante for dig. Det kan for eksempel være super Analyse af kunder, markeder eller medarbejdere.

Opdatering af kundedatabaser

Hvorfor bruge masser af penge på at sende direct-mails ud til forkerte kontaktpersoner eller til forkerte adresser. Vi kan spare jer for mange penge, ved at opdatere jeres database. Vi checker firmanavn, adresse, navne og titler og sikrer jer en valid database, og dermed øget respons på jeres DM aktiviteter.

Se også
Analyse
målrettet Telefonsælger
super Salgskursus
fyldigt Salgskursus
god Møder
super Mødebooking
hurtige Telefonsælger
hurtigste Telemarketing
hurtigst Telemarketing
målrettet Salgskursus
spændende Analyse
Telemarketing
uddannede Telefonsælger
Kvalitet Telemarketing
Møder


Markedsanalyse

Wed, 19 Jun 2024 11:06:57 +0000

Focus Telemarketing A/S - Brandts Passage 31A, 1. tv - 5000 Odense C - Tlf: 8220 2400 - Mail: info@focus-telemarketing.dk