Focus Telemarketing kan hjælpe dig
Links


Google

Anvendt ord

 

godt Telefonsalg

Unikhed skal findes og drøftes

Det drejer sig om, at finde ”krogen”. Det som gør, at kunden gerne vil mødes jer. Hvordan er jeres produkt unikt ? Hvad kan i som andre ikke kan ?Skal vi slå på pris eller kvalitet ?Der er mange overvejelser der skal gøres. Jo mere afklaret man er, desto bedre.


Mersalg er den bedste service

Og det sker, når vi forvandler din kundeservice til en salgsorganisation. Hos kundeservice har vi jo alligevel fat i kunden – hvorfor så ikke hjælpe dem med tillægsprodukter etc.

Telefonsalg


Test som en indledense manøvre

Når koncept og strategi er på plads, så laver vi en test. Vi sætter en telemedarbejder til at ringe 50 kunder op for at se, om planen er bæredygtig. Er den ikke det, så skal der drejes på nogle knapper.


Tilbud til kunden, så priserne holder

Tilbud bliver lavet i fællesskab, så er man kunde hos Focus Telemarketing, så får man ingen uforudsete regninger.

 

Telefonsalg

Få solgt dine produkter direkte over telefonen hos nogle voksne konsulenter hvor kvalitet er i højsæde. Du definere målgruppen og er med til at bygge salgsprocessen med os. Vi har arbejdet med telefonsalg i de sidste 10år med stor succes.  


Direkte salg pr telefon

ønsker du dine produkter solgt over telefonen? Så er Focus Telemarketing de helt rigtige til den opgave. Vi er specialister i direkte salg pr telefon og har mere end 10års erfaring inden for branchen. Vi stiller store krav til vores medarbejdere og især deres kvalitet.  

Se også
fokuseret Telefonsalg
Analyse
Kvalitet Telemarketing
spændende Mødebooking
fyldigt Salgskursus
indholdsrigt Salgskursus
spændende Telefonsalg
god Møder
billigt Telemarketing
hurtigt Telefonsalg
stabil Telemarketing
billigst Telemarketing
gode Telefonsælger
godt Telefonsalg
hurtigt Salgskursus


Telefonsalg

Wed, 19 Jun 2024 10:48:10 +0000

Focus Telemarketing A/S - Brandts Passage 31A, 1. tv - 5000 Odense C - Tlf: 8220 2400 - Mail: info@focus-telemarketing.dk