Focus Telemarketing kan hjælpe dig
Links


Google

Anvendt ord

stabil Telemarketing

 

Mødebooking fra Focus Telemarketing

stabil Telemarketing er vigtig for en virksomhed der vil have succes. For det er den nemmeste og hurtigste måde, at komme i kontakt med nye kunder på. Telemarketing


stabil Telemarketing

det bedste stabil marketing på nettet


Strategiplan der holder vand

Hos os arbejder vi målrettet med den enkelte kunde og laver et unikt koncept der gør, at resultat er en selvfølge. Vi skal lære dine forretningsmetoder samt dine produkter at kende. Deruover skal vi gennemgå materiale, så telemedarbejderen er godt rustet.


Resultat der afregnes pr. møde

Hos os betaler du kun for resultater.


Telefonopkald, hvor du som kunde kan være med

Oplevelse er det, at være med ved sidelinien når vi arbejder. Finpudsning af detaljer, så du er tilfreds med kvaliteten af henvendelsen.


stabil Telemarketing

det bedste stabil marketing på nettetTelemarketing

Danmarks stabil Telemarketing bureau, Focus Telemarketing. Lad branchens bedste konsulenter booke dine møder, eller sælge dine produkter direkte over telefonen. Focus telemarketing har mere end 10års erfaring og det kan mærkes i den kvalitet som der leveres. Vores voksne konsulenter ligger en ære i at lykkes med dine projekter, og er med til at give dig en kvalitet i møderne og salget. Vi uddanner vores medarbejdere grundigt således de lever op til vores krav omkring etik og moral og det kan måles i de resultater vi skaber for vores kunder.  

Se også
uddannede Telefonsælger
let Salgskursus
målrettet Telefonsalg
bedste Telefonsalg
Telefonsælger
Telefonsalg
god Møder
fokuseret Telefonsalg
Kvalitet Telefonsælger
Mødebooking
spændende Møder
super Møder
hurtigste Telemarketing
focuseret Telefonsælger
hurtige Telefonsælger


marketing

Sun, 26 May 2024 23:17:46 +0000

Focus Telemarketing A/S - Brandts Passage 31A, 1. tv - 5000 Odense C - Tlf: 8220 2400 - Mail: info@focus-telemarketing.dk