Focus Telemarketing kan hjælpe dig
Links
Super Møder
Målrettet Møder
Spændende Møder
God Møder


Google

Anvendt ord

 

Kvalitetsmøder

Focus telemarketing, tilbyder kvalitetsmøder bookede af erfarende mødebookere som i mange tilfælde ender med et salg eller en ny kontrakt hos kunderne. Seriøsiteten fra mødebookerens side kan mærkes direkte i de aftaler der bliver indgået, så salgsprocessen lettes når sælgeren møder kunden.


Kanvasmøder

Brug tiden på det du er bedst til. Lad professionelle erfarende mødebookere booke dine møder. Du bestemmer målgruppen, størrelse af virksomhed og den i virksomheden som i ønsker møder med. Vores erfarende mødebookere sikrer en høj kvalitet i møderne og det kan måles i antallet af ordre på møderne.

Mødebooking

Vi tilbyder mødebooking på ren provision. Filosofien er at Focus Telemarketing tager opgaver som vi tror på at vi kan lykkes med, og vi er ikke bange for at tage risikoen. Kvaliteten er i højsæde, og i som kunde er med i hele den indledende proces, lige fra at hilse på mødebookeren, til at fortælle hvem i er, hvad der adskiller jer fra jeres konkurrenter for så til sidst at bygge det salgsmanuskript som der bruges i forbindelse med mødebooking.


Salgsmøder

Specialister i salgsmøder med 10 års erfaring. Få erfarende konsulenter til at booke dine salgsmøder, de styre dine køreveje og din kalender og sikre du altid har møder i bogen. Kvaliteten er i højsæde og gennemsnitalderen på 38år er med til at sikre at du få de rigtige aftaler.


Pris på mødebooking

Ren provision pr. booket møde – En løsning på No Cure No Pay. Stort set alle de mødebooking opgaver som vi i dag løser, løser vi på en eller anden form for provision pr. booket møde. Vi tager chancen, og løber risikoen fordi vi tager opgaver ind som vi tror på at vi har mulighed for at lykkes med. Få et uforpligtende tilbud ring til os på 8220 2400 eller send en mail på info@focus-telemarketing.dk

 
Se også
Telemarketing
stabile Telefonsælger
gode Telefonsælger
super Analyse
spændende Mødebooking
uddannede Telefonsælger
overtalende Telefonsælger
Telefonsælger
Telefonsalg
focuseret Telefonsælger
spændende Møder
fokuseret Salgskursus
billigst Telemarketing
specialtister i Telemarketing
let Salgskursus


Mon, 27 May 2024 00:39:24 +0000

Focus Telemarketing A/S - Brandts Passage 31A, 1. tv - 5000 Odense C - Tlf: 8220 2400 - Mail: info@focus-telemarketing.dk