Focus Telemarketing kan hjælpe dig
Links


Google

Anvendt ord

målrettet Mødebooking

Produktpalette

Produktpaletten er stor inden for telemarketing, kundeservice og markedsanalyse. Hjælpen fra os består i, at hjælpe dig med at booke møder, skabe salg og finde leads.


Ressourcerne – dem har vi

Det kræver ressourcer, at ændre potentiale til salg. Det er lettere, at bruge tiden på salgsmøder istedet for alt det opsøgende salg. Og ofte skal rigtig mange selskaber kontaktes for at få et møde i stand. Derfor vælger flere og flere at bruge Focus Telemarketing.

Mødebooking


Opsøgende salg skal holdes igang

Ellers går salget stille og roligt ned ad bakke. Og det er nemmere at sælge mere, når det går godt. Det kender vi alle. Derfor planlægges kampagner oftest over flere år, så der ikke går stilstand i tingene.


Mødebooker

ønsker i branchens bedste møderbookere så er Focus Telemarketing de helt rigtige. Vores gennemsnitsalder på 38år er med til at sikre en helt anden kvalitet end det man er vant til. I får de helt rigtige møder med de rigtige kontaktpersoner som er med til at lette salgsprocessen på møderne. Succes på møderne er afgørende for et samarbejde med os, der skal lukkes aftaler så det er en god forretning at bruge os som samarbejdspartner.

Se også
uddannede Telefonsælger
overtalende Telefonsælger
fokuseret Telefonsalg
god Telemarketing
målrettet Telemarketing
let Salgskursus
spændende Telefonsalg
god Møder
spændende Møder
god Mødebooking
målrettet Analyse
super Møder
super Telefonsælger
stabile Telefonsælger
hurtige Telefonsælger


Møde

Sun, 26 May 2024 23:29:05 +0000

Focus Telemarketing A/S - Brandts Passage 31A, 1. tv - 5000 Odense C - Tlf: 8220 2400 - Mail: info@focus-telemarketing.dk